SoftWeb Girona
Disseny web made in Girona
Màrqueting digital Google posicionament social media newsletter
MÀRQUETING
DIGITAL

Marquèting Digital

Màrqueting digital de la mà de professionals. A dia d’avui disposar d’una pàgina web a internet però no tenir-la posicionada als primers resultats del cercador Google, no disposar de xarxes socials per interaccionar amb els nostres clients i no enviar una newsletter mensual informant dels nostres productes i ofertes és equivalent a perdre capacitat de negoci i deixar de guanyar diners.

Posicionament web: Ens encarreguem que la teva pàgina escali posicions als resultats del cercador Google perquè no volem que els teus clients no t'hagin de buscar, sinó que et trobin.

Social media: Disposa de les xarxes socials que necessites i tingues un pla de social media perquè els teus clients i tu pugueu interaccionar en temps real i fer créixer la teva marca. Tot això sense preocupar-te de res, ja que el nostre equip de community management professional ho farà per tu.

social media posicionament professional lider
Social media i posicionament professional per ser líder en el teu sector
xarxes socials facebook twitter google plus

Configurador Social Media

+
-
+
-
Guanyaras més clients i més diners
estratetiga marqueting digital presencia
Una bona estratègia de màrqueting digital farà que els teus clients parlin de tu i això serà perquè tens presència i et coneixen

Fidelitza els teus clients

Newsletter: Si al nostre pla de posicionament i de social media hi sumem la creació d'una newsletter periòdica, la fidelització dels teus clients és un fet. Promociona ofertes, descomptes, vals-regal... o senzillament reafirma't com a marca líder en el teu sector. La gent té tendència a oblidar-se fàcilment de les coses, per això una newsletter periòdica els farà que et recordin dia a dia i convertiràs la teva marca en la seva primera opció de compra, en la seva marca de referència.

La fidelització s'ha convertit en un fet clau en l'era d'internet i de la globalització, ja que amb tantes empreses al món compentint entre elles per ser la número 1 sumades a les noves que engeguen cada dia, cal deixar empremta als teus clients perquè no t'oblidin; la teva empresa és i serà el seu proveïdor de referència.

Dissenyem newsletters atractives per captar l’atenció del client i en gestionem el seu enviament. Retroalimentem la base de dades de clients a través de la teva web i de les xarxes socials. No deixis passar aquesta oportunitat!

Mapa Web

SoftWeb Girona

Disseny web a Girona de qualitat. Disseny 100% personalitzat. Hosting i dominis a Girona. Allotjament web a la teva mida. Màrqueting digital, posicionament i social media a Girona. Pàgines web a mida al millor preu, consulta els nostres treballs.

html5 css3 symfony
jquery swgestpanel